Minimal Business

Пастила в духовці

Найкращі рецепти

Поради та секрети випікання пастили в духовці

Вам потрібен незвичайний десерт? Спробуйте зробити пастилу в духовці! Цей смачний і корисний ласощі підійде як для дітей, так і для дорослих. Ми підготували для вас найкращі рецепти та ділитимемося порадами, як правильно випікати пастилу в духовці.

Переваги пастили в духовці

  • Пастила, зварена в духовці, має більший термін зберігання, ніж традиційна пастила.
  • Виготовлення пастили в духовці безпечніше, бо не використовується олія чи велика кількість цукру.
  • Варіюйте смаки та аромати: можна додати свіжі фруктові соки чи есенції.

Рецепти пастили в духовці

  1. Класична яблучна пастила

    Класична яблучна пастила

    Склад:

    • Яблука – 4 штуки
    • Цукор – 200 грамів
    • Сік лимону – 1 штука

    Приготування:

    Яблука нарізати на невеликі шматочки і сумішчю розтерти їх у пюре (можна використовувати блендер). Додати цукор та сік лимону та ретельно перемішати масу.

    Отримане пюре розподілити тонким шаром на покритий пергаментом противінь. Висушити в духовці при температурі 80 градусів Цельсія протягом 8-10 годин.

  2. Смородинова пастила

    Склад:

    • Смородина – 500 грамів
    • Цукор – 300 грамів
    • Сік лимону – 1 штука

    Приготування:

    Смородину злущити, перемити та розтерти її до отримання пюре. Додати цукор та сік лимону і перемішати так, щоб цукор повністю розчинився. Отриману масу розподілити тонким шаром на покритий пергаментом противінь.

    Висушити в духовці при температурі 90 градусів Цельсія протягом 6-8 годин.

Поради з випікання пастили в духовці

Завжди використовуйте пергаментний папір, щоб уникнути пригорання і забезпечити рівномірне поширення тепла.

Перевіряйте пастилу періодично, щоб уникнути пересихання чи переходу в стан желе.

На жару пастила буде крихкою, а на звичайній – м’якою та ніжною.

Експериментуйте зі смаками, додавайте свої улюблені фрукти чи ягоди.

Таблиця Температура та тривалість випікання
Тип плодової пастилиТемпература (градуси Цельсія)Тривалість (години)
Яблучна808-10
Смородинова906-8

Пастила в духовці: рецепти, поради та секрети випікання

Ви любите пастилу, але бажаєте спробувати її приготувати вдома? Ми підкажемо вам рецепти, поради та секрети випікання пастили в духовці. За допомогою наших рецептів ви зможете насолодитися ароматною та ніжною пастилою, яка точно вам сподобається.

Рецепти пастили

1. Класичний рецепт пастили:

  • яблука – 1 кг;
  • цукор – 200 г;
  • лимонний сік – 1 столова ложка;
  • вода – 100 мл.

2. Рецепт пастили з малиновим соком:

  • яблука – 1 кг;
  • малинний сік – 200 мл;
  • цукор – 200 г.

3. Рецепт пастили з полуничним соком:

  • яблука – 1 кг;
  • полуничний сік – 200 мл;
  • цукор – 200 г.

Поради та секрети випікання пастили

1. Вибирайте сорт яблук з кислуватим смаком, вони надають пастилі насичений смак.

2. Яблука слід очистити від шкірки та насіння.

3. Після приготування пастилу рекомендується висушити в духовці при температурі 80-90 градусів Цельсія протягом 3-4 годин.

4. Не залишайте пастилу в духовці після вимикання, оскільки вона може пересохнути.

5. Перед подачею пастили можна скласти в рулет або нарізати на прямокутники.

Замовляйте пастилу в духовці у нас!

Якщо ви не маєте часу або бажання готувати пастилу самостійно, ми готові зробити це за вас. Замовляйте пастилу в духовці у нас і насолоджуйтесь смаком та ароматом найкращої пастили!

Телефон для замовлення: 123-456-789

Найкращі рецепти

На сторінці “Пастила в духовці: рецепти, поради та секрети випікання” ми зібрали для вас найкращі рецепти пастили. Ось кілька рецептів, які ми радимо спробувати:

Класична пастила

Інгредієнти:

  • яблука – 1 кг
  • цукор – 500 г

Інструкції:

  1. Наріжте яблука на тонкі кружечки.
  2. Посипте цукром і залиште на 2 години, доки яблука не виділять сік.
  3. Поставте у духовку при температурі 80 градусів Цельсія на 3-4 години, доки пастила не висохне.

Інжирна пастила

Інгредієнти:

  • інжир – 500 г
  • цукор – 300 г
  • мед – 2 столові ложки

Інструкції:

  1. Наріжте інжир на дрібні шматочки.
  2. Додайте цукор і мед, перемішайте.
  3. Поставте у духовку при температурі 100 градусів Цельсія на 2-3 години.

Грушева пастила

Інгредієнти:

  • груші – 1 кг
  • цукор – 500 г

Інструкції:

  1. Наріжте груші на тонкі пластинки.
  2. Покладіть великий шар цукру на дно сковороди.
  3. Розмістіть груші на цукровому шарі і поставте на вогонь.
  4. Тушкуйте груші на низькому вогні до готовності.
  5. Видаліть зайву рідину та відкиньте її, охолодьте пастилу.

Сподіваємось, вам сподобались наші рецепти пастили. Завдяки ним ви зможете приготувати найсмачнішу пастилу в духовці самостійно!